Hřib smrkový patří v naší kuchyni mezi nejoblíbenější houby.
Hřib smrkový v mírně slaném nálevu.
Kuchyňské použití: Hřib smrkový patří v naší kuchyni mezi nejoblíbenější houby. Často se používá i v čerstvém stav. Kuchaři jej používají nejen kvůli jeho lahodné chuti, ale i díky tomu, že po tepelné úpravě neobarvuje pokrm jako jiné hřibovité houby. Proto se používá především do světlých omáček, rizot nebo polévek. Do salátů nebo těstovin se často používá i v syrovém stavu - nakrájený na tenké plátky.
Díky pouze mírně slanému nálevu má tento výrobek univerzální kulinářské použití.
Před upotřebením krátce propláchněte pod mírně tekoucí vodou.
Složení: Hřib smrkový, voda, sůl, kyselina citrónoá a askorbová.
Pevný podíl: 185 g
Objem: 370 ml
Hmotnost obsahu: 330 g
Skladujte v suchu a temnu při 1-25 st.C.
Vlastnosti a další informace | |
---|---|
Země původu: | Česká republika |
Kvalita | I. jakost |