Paula Red je pozdní letní jablko.
Jablka Paula Red jsou chuťově velmi dobrá, s mírnou vinnou příchutí.
Jablka jsou dobrým zdrojem vitaminu C, což je antioxidant důležitý pro správnou činnost imunitního systému.
Jablka mají zároveň poměrně málo kalorií a vysoký obsah fruktózy.
Tento jednoduchý cukr je sladší než sacharóza (hlavní složka řepného a třtinového cukru) a vstřebává se pomaleji, čímž napomáhá udržení stálé hladiny cukru v krvi.
V lidovém léčitelství jsou zralá syrová jablka tradičním prostředkem proti zácpě, kdežto sušená jablka pomáhají proti průjmu a gastroenteritidě.
Jablka se používají také do obkladů při zánětech kůže. Jablka rozdělujeme podle doby dozrávání na letní a zimní.
Vlastnosti a další informace | |
---|---|
Cena za: | 1 kg |
Země původu: | Polsko |
Kvalita | I. jakost |