K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Informace

Mango R T E

Mango RTE - nejlepší a nejchutnější mango.

Obrázky produktů mají ilustrativní charakter.
75 Kč 66,97 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem

Mango R T E - o produktu

Kvalita: 1. jakost

RTE (ready to eat).

Tento produkt je dozrán do optimální konzumní zralosti tak, aby zákazník věděl,

 jak má dané ovoce chutnat a vypadat.

Jedná se o zpravidla letecky importované, velmi kvalitní produkty.

 

Mango je plod mangovníku pocházející většinou z Jižní Ameriky,  Asie nebo Indie.

Plod má oválný tvar s velkým nepoživatelným jádrem. Barva slupky přechází od zelené přes žlutou až k červené. Pod slupkou se ukrývá sladká, šťavnatá a velmi aromatická žlutooranžová dužina chutí připomínající broskev.

V mangu najdeme spoustu vitamínu C, některé vitamíny skupiny B, vitamín A a E. Dále obsahuje minerální látky, karoten, hořčík, mangan, zinek a velké množství draslíku. Účinky maga jou velmi rozsáhlé. Dodávají energii a chrání sliznice. Díky karotenu dodává pokožce a vlasům barvu, pomáhá předcházet infekcím a nachlazení, ale především nám uklidní podrážděné nervy.

Zralé mango nesmí být ani měkké, ale ani příliš tvrdé. Mango se nejlépe jí čerstvé a vychlazené. Tedy ho jíme buď samotné, nebo ho můžeme přidat do různých ovocných salátů, nebo jako přílohu k pokrmům, ale také bývá často používané k přípravě kompotů a zavařenin.

 

Plod má oválný tvar s velkým nepoživatelným jádrem. Barva slupky přechází od zelené přes žlutou až k červené. Pod slupkou se ukrývá sladká, šťavnatá a velmi aromatická žlutooranžová dužina chutí připomínající broskev.

V mangu najdeme spoustu vitamínu C, některé vitamíny skupiny B, vitamín A a E. Dále obsahuje minerální látky, karoten, hořčík, mangan, zinek a velké množství draslíku. Účinky maga jou velmi rozsáhlé. Dodávají energii a chrání sliznice. Díky karotenu dodává pokožce a vlasům barvu, pomáhá předcházet infekcím a nachlazení, ale především nám uklidní podrážděné nervy.

Zralé mango nesmí být ani měkké, ale ani příliš tvrdé. Mango se nejlépe jí čerstvé a vychlazené. Tedy ho jíme buď samotné, nebo ho můžeme přidat do různých ovocných salátů, nebo jako přílohu k pokrmům, ale také bývá často používané k přípravě kompotů a zavařenin.

Vlastnosti a další informace
Cena za: 1 ks
Země původu: Peru
Kvalita I. jakost


Související zboží a alternativy